Behovet for en dyktig rørlegger kan oppstå akutt, i anledning en oppussing eller være del av jobben i et nybygg. En rørlegger bistår med alt fra enkle tjenester til mer komplekse rørleggerbehov som krever ekstra utsyr og innsats. Som mesterbedrift er vi stolte av faget vårt, og tar på oss små og store oppdrag. Vi tilpasser, monterer, installerer og reparerer både for private- og bedriftskunder. Med over 40 års erfaring i bransjen er vi en seriøs aktør som leverer kvalitetsarbeid som varer.

Med Rørleggervakta har du alltid en dyktig rørlegger tilgjengelig – 24 timer i døgnet, 7 dager i uka. Ta kontakt med oss i dag for en kvalitetsbevisst rørlegger. Oslo og omegn, inkludert Bærum, Asker, Follo, Drammen og Lørenskog, er alle områder hvor vi kan utføre rørlegeroppdrag.

Når Du Trenger En Rørlegger

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vi er din lokale rørlegger i Oslo med kontor i Tvetenveien 164. Vi har kort reisevei innad i Oslo, og kjenner byen godt. Blant våre ansatte finner du dyktige kollegaer som har lang fartstid innen faget, flere med mer enn 15 års erfaring i vår bedrift. Vi vet at det raskt kan oppstå akutt behov for rørlegger. Oslo er en by der geografien tillater at vi kan ankomme raskt til oppdrag, og etter klokken 15.30 er det alltid rørleggere på vakt som kan hjelpe med nødutrykning for alt fra lekkasje til tette avløp. Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig prat.

Rørleggervakta har lang erfaring med en rekke varierte arbeidsoppgaver innen rørleggerfaget. Vi kan tilby tjenester for små og store oppdrag, slik som åpning av tette rør, tining av rør, feilsøking, modernisering, reparasjoner og graving. Vi anbefaler alltid kunden å ta kontakt med oss dersom det er tvil hvorvidt vi utfører den jobben som etterlyses. Du kan stole på våre rørleggere i Oslo, vi er kvalitetsbevisste og effektive. Vi gjør også alltid vårt ytterste for å møte til avtalt tid.

Rørleggervakta ønsker å være en pålitelig aktør der du vet hva du kan forvente, både når det kommer til pris og kvalitet. Vi opererer derfor med fast pris på enkelte av tjenestene vi utfører. Når det kommer til rørleggerjobber er det derimot ofte vanskelig å forutse akkurat hva jobben kommer til å kreve av utsyr og tid, vi ønsker derfor alltid å gjøre en vurdering av oppdraget før vi oppgir pris. Inkludert i prisene våre er blant annet reisetid, nødvendig utstyr tatt i bruk samt rengjøring av verktøy og utstyr. Alle oppdrag blir dokumentert med en påfølgende rapport etter endt oppdrag, slik at du har dokumentasjonen som skal følge boligen eller bygget.

Når du ønsker et friskere, nyere preg på baderom kan det være en fin løsning å bytte ut det som er mest synlig, som kraner, toalett og blandebatteriet. Vi får med jevne mellomrom oppdrag der kunden selv har handlet inn deler selv, hvor vi blir bedt om å montere deler. Her kan det oppstå utfordringer, da enkelte produkter rett og slett ikke er godkjente med tanke på kvalitet. Dette har en enkel forklaring, nemlig at i det øyeblikket en rørlegger monterer en del er det også hans/hennes ansvar dersom det er noe galt med produktet. Har du en jobb som du vet skal utføres av en rørlegger, er det alltid lurt å snakke med oss før du bestiller deler på egen hånd.

Relaterte artikler