DagDin rørlegger på dagen eller natten i hele Oslo og Akershus

Har du lekkasje eller tette avløp? Vi har kort ventetid, ring oss på tlf 23 12 65 50 – 24 timer i døgnet, 7 dager i uka!

Service, vedlikehold, reparasjoner, utskifting av vvs-utstyr

Våre rørleggere har lang erfaring med reparasjoner, utskifting av kraner, wc, vv-beredere osv. Vi jobber også mye med utbedring og omlegging av skjulte lekkasjer. Ingen jobb for liten, få for store. Konkurransedyktige priser.

Modernisering, rehabilitering

Går du med tanker om å pusse opp ditt bad, kjøkken eller liknende? Våre rørleggere hjelper deg gjerne med dette. Vi har den kompetanse og erfaring som trengs for at du skal få ønsket resultat.

Rørlegger når du trenger det!

Du kan ikke planlegge at toalettet tetter seg, avløpet stopper opp eller at ett rør sprekker. Det bare skjer og svært ofte på et ugunstig tidspunkt som sent på kvelden eller i helgen. Da er det godt å vite at du kan få hjelp uansett. RØRLEGGERVAKTA AS er tilgjengelig 7 dager i uka 24 timer i døgnet, vi rykker ut med erfarne rørleggere og løser problemet. Som har vi gjort 10 000-vis av ganger siden oppstart i 1977 – dette kan vi.

Nødutrykning

Etter klokka 16 på hverdager, lørdag, søndag og helligdager, hele døgnet. Responstid for hjelp avhenger av pågangen til oss. Taksten er høyere enn i vår vanlige arbeidstid. Det ytes først og fremst nødhjelp. Er det mindre skader som er mulige for oss å reparere på vakta gjøres det. Har vi først startet jobben på vakta og den ikke kan gjøres ferdig da, skal vi fortsette på nærmeste vanlige arbeidsdag eller etter avtale.

Ring 23 12 65 50: Haster det for deg – så haster det for oss!

Velkommen som kunde!