RØRLEGGERVAKTA AS – RØRLEGGER I OSLO OG OMEGN MED DØGNSERVICE

Dag og natt siden 1977 har Rørleggervakta AS utført små og store rørleggeroppdrag i Oslo og omegn. Vi er stolte av å kunne levere profesjonell og god service basert på kvalitet og fagkunnskap. Vi er medlem av Rørentreprenørene Norge og Rørkjøp, og innehar også ansvarsrett.

Rørleggervakt kveld, natt eller helg

Gjennom oss vil du kunne få utført alle typer rørleggeroppdrag til konkurransedyktige priser. Ingen jobb er for liten, få er for store. Vi vet at behovet for en rørlegger kan oppstå på kort varsel, enten det gjelder lekkasjer, tette avløp/rør, høytrykksspyling eller frosne vannløp. Vi kan også være behjelpelige med å skaffe murer/ flislegger, snekker, elektriker og graver. Vår kunnskap og erfaring er din trygghet.

Rørleggerbehov om natten?

Rørleggervakta AS er tilgjengelig 24 timer i døgnet for å kunne være behjelpelig akkurat når du trenger oss mest. Responstid avhenger av pågang, taksten er høyere enn ved vanlig arbeidstid og det ytes først og fremst nødhjelp. Våre servicebiler kan være på plass innen kort tid for rørleggertjenester i Oslo, Akershus og Drammen.

Bestill din rørlegger i Oslo og omegn i dag – Ring oss 24 timer i døgnet på telefon 23 12 65 50. Velkommen som kunde!