Godt-Utført-RørleggerarbeidDersom du har vært i prosessen med å selge eller kjøpe en bolig så har du en viss innsikt i hvor viktig det er å kunne dokumentere alt arbeid utført av rørlegger i huset. Ved eventuelle feil og mangler kan det raskt bli dyrt, og i verste fall kan udokumentert, eller dårlig dokumentert teknisk tilstandsgrad, føre til lavere salgspris og færre budgivere. Heldigvis er dette enkelt å gjør noe med ved å benytte deg av en profesjonell og dyktig rørlegger. Oslo alene har hundrevis av tilbydere av rørleggertjenester, så pass på at du velger en seriøs aktør som dokumenterer jobben skikkelig.

Alt arbeid skal dokumenteres

Uansett om det gjelder noe tilsynelatende enkelt, som bytte av varmtvannsbereder eller installasjon av nytt blandebatteri, skal det være dokumentert arbeid. Rent teknisk skal dokumentasjonen inneholde følgende når det kommer til selve arbeidet:

  • Beskrivelse av arbeidet som er utført, eventuelt med bilder fra prosessen.
  • Informasjon om vedlikehold og drift.
  • Oversikt over alle produkter benyttet, inkludert leverandør og type.

Dokumentasjonen skal også inneholde navn og organisasjonsnummer på rørlegger og tilknyttet bedrift, kontaktperson hos bedriften og informasjon om eventuelle underleverandører. Ta godt vare på denne dokumentasjonen, den skal følge huset ved salg i fremtiden.

Trygge aktører

Det er noen enkle ting du kan se etter når du skal velge rørleggerbedrift. Velg helst godkjente mesterbedrifter, dette sikrer deg en ekstra trygghet da dette er seriøse aktører som virkelig kan faget. Sørg alltid for at bedriften er godkjent for ansvarsrett, slik at du vet at den følger gjeldene lover og forskrifter. Trenger du en rørlegger, er Rørleggervakta en dyktig aktør for deg. Våre ansatte brenner for faget og vi tilbyr rørleggertjenester i hele Oslo og omegn. Vi har mer enn 40 års fartstid i bransjen, og er en seriøs aktør du kan stole på. Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig prat og et uforpliktende tilbud, både for små og større oppdrag.