Rørlegger BærumHar du behov for avising av rør? Eller skal du kanskje modernisere baderommet? Eller er det på tide å installere varmepumpe i boligen? Uansett hva slags rørleggerbehov du har, vil vi i Rørleggervakta AS kunne hjelpe deg. Har du et behov, sender vi en rørlegger hjem til deg i Bærum.

Vi leverer godt håndverk basert på kvalitet og fagkunnskap, og er tilgjengelig for deg når du trenger oss. Våre servicebiler er tilgjengelig 24 timer i døgnet takket være vår døgnvakt. Dét er service det!

Hvordan vi kan hjelpe deg

Med over 40 års erfaring, bred kompetanse og kundefokus, er du sikret tjenester av høy standard. Når du trenger rørlegger i Bærum, er noe av det vi kan bistå med blant annet:

Skulle du ha andre behov, er det bare å kontakte oss. Vi kan også gi mer informasjon om priser og arbeidsprosesser om du ringer eller sender oss en e-post.

Vi er din rørlegger i Bærum

Rørleggervakta AS er din rørlegger i Bærum. Vi yter i tillegg rørleggertjenester i Oslo, Asker, Follo, Drammen og Lørenskog. Ring oss på 23 12 65 50 eller send en e-post til post@roerleggervakta.no for en uforpliktende samtale om dine rørleggerbehov.

Har du behov for øyeblikkelig assistanse? Ta kontakt med oss når som helst på døgnet, alle dager. Vi tilbyr nødutrykning og vil være på plass innen kort tid.