VVS OsloMed over 40 års erfaring og dyktige medarbeidere, er vi en bedrift du virkelig kan stole på. Vi er en mesterbedrift som er medlem av Norske Rørleggerbedrifters Landsforening og Rørkjøp, og innehar også ansvarsrett. Dersom du skulle ha behov for tjenester innen VVS i Oslo og omegn, er vi rette bedriften for oppdraget!

Hva er VVS?

VVS er en forkortelse for varme-, ventilasjons- og sanitærteknikk (VVS). Det er altså en samlebetegnelse på installasjon og drift av varmeløsninger, ventilasjon, inneklima og sanitæranlegg.

Hva vi kan tilby innen VVS

Vi tilbyr det meste innen VVS i Oslo og omegn, og noen eksempler er:

Kontakt oss for oppdrag innen VVS i Oslo og omegn

Rørleggervakta AS tar alle typer oppdrag. Skulle du ønske å installere vannbåren varme i boligen? Eller montere en varmepumpe? Eller assistanse ved problemer med rør tilknyttet servant og toalett?

Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg. Du kan nå oss ved å ringe 23 12 65 50 eller ved å sende en e-post til post@rorleggervakta.no.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

For generelle henvendelser om rørleggertjenester og VVS i Oslo og omegn, er våre åpningstider hverdager mellom 07.30 – 15.30. Administrative henvendelser, enten det gjelder faktura, priser og lignende, gjøres mellom 09.00 – 15.30 på ukedager. Etter klokken 15:30 på hverdager, i helger og på alle helligdager er vi tilgjengelig på vakt for nødutrykning gjennom vår rørleggervakt for Oslo og omegn.

Vårt mål er å være en trygg og seriøs rørleggerbedrift for våre kunder, ansatte og leverandører. Vi bestreber oss etter å holde en høy servicegrad, og har velutstyrte servicebiler med oppdatert varelager. Røreleggervakta AS er en mesterbedrift som er medlem av Norske Rørleggerbedrifters Landsforening og Rørkjøp. Vi innehar selvsagt også ansvarsrett, og for din trygghet og vår stolthet benytter vi kun godkjente kvalitetsprodukter.

Kostnadsnivået vil være helt avhengig av hva slags tjeneste som ønskes og hvor omfattende oppdraget er. Arbeid som utføres under rørleggervakt vil også ha forhøyede takster. Vi anbefaler deg å ta direkte kontakt med oss for spesifikk informasjon om pris på nettopp ditt VVS-behov.

Vi gjør samtidig oppmerksom på at fakturert tid inkluderer: vår reisetid til og fra kunde, nødvendig tid til uttak og retur av materialer og verktøy, samt rengjøring av utstyr og verktøy. Materiale som benyttes fra vår servicebil må erstattes av rørleggeren, noe som også inngår i totaltiden.

Det kan vi absolutt. Ved oppussing vil det også være en rekke VVS-spørsmål som dukker opp, og vi bistår både i planleggingsfasen og selve implementeringen. Vi følger byggebransjens våtromsnorm, så du kan være sikker på at alt arbeid utføres etter gjeldende regler og forskrifter. Du trenger derfor kun å tenke på hvordan du ønsker at ditt nye baderom, kjøkken eller vaskerom skal se ut. Vi kan også være behjelpelige med å skaffe murer/ flislegger, snekker, elektriker og graver.

Skulle du også være på utkikk etter inspirasjon, kan du handle hos oss ved å besøke nettbutikken vår. Utforsk og les mer her.

Rørleggervakta AS tilbyr generelle og spesifikke tjenester innen VVS i Oslo og omegn. Helt spesifikt kan vi bistå med rørleggerservice, nødutrykning, modernisering/oppussing, avising av rør, reparasjon av rør og annet, åpning av tette rør, graving og feilsøking. Vi har også mulighet til å hjelpe deg med å finne andre håndverkere, slik som murer/ flislegger, snekker, elektriker og graver.

Er du usikker på om vi kan utføre et oppdrag, har du spørsmål om metode eller ønsker å høre mer om pris for utførelse av de ulike tjenestene? Vi har mer enn 40 års erfaring i bransjen, så ta kontakt med oss på telefon 23 12 65 50 i dag. Sammen finner vi en løsning som passer deg.