rorleggerservice

Har du behov for rørleggerservice og bor i Oslo og omegn? Vi i Rørleggervakta har bred erfaring med vedlikehold av rørsystemer, og tilbyr våre tjenester til deg som bor i Oslo-området.

Hva du kan forvente av rørleggerservice

Du kan bestille service for blant annet:

  • vann og avløp
  • sluk
  • armatur
  • kraner og utstyr
  • vedlikehold av fyringsanlegg og beredere
  • staking og høytrykksspyling av rør
  • kontroll av dreneringskummer

Har du behov utover dette oppfordrer vi deg til å ta kontakt for å se hvordan vi kan bistå.

Overkommelige priser

Vi ønsker å gjøre det enkelt for våre kunder, og opererer derfor med faste priser for enkelte av tjeneste vi tilbyr. Ta kontakt med oss for mer informasjon og prisliste, eventuelt et helt uforpliktende pristilbud.

Serviceavtaler

Er du del av et borettslag, en bedrift eller er gårdseier i Oslo og omegn? Vi kan gjøre hverdagen din enda enklere med våre konkurransedyktige serviceavtaler for vedlikehold.

Hvorfor velge oss?

Ikke bare består vi av dyktige håndverkere, men vi tilbyr også rørleggervakt hele døgnet. I tillegg er vi en mester- og lærebedrift med over 40 års erfaring.

Vi tilbyr alt av rørleggertjenester, noe som vil si at vi vedlikeholder, kontrollerer, tilpasser, monterer, installerer og reparerer. Uansett om du skulle ha behov for staking av tette rør, installasjon av varmepumper eller vedlikehold av sanitær- og varmeanlegg (slik som vannbåren varme), vi er der for deg.

Bestill service i dag

Vi tar på oss små og store oppdrag, alt fra enkle til kompliserte rørleggerbehov, og kommer alltid til avtalt tid. Husk at vi kan utføre en gratis befaring dersom du skulle trenge en rørlegger.

Ta kontakt med Rørleggervakta i dag på telefon 23 12 65 50 for en uforpliktende prat. Sammen finner vi den beste løsningen for deg.