Prisinformasjon

Rørleggervakta AS har rørleggere tilgjengelig i Oslo og Akershus til en konkurransedyktig pris – 24 timer i døgnet, 7 dager i uka. Uansett om du har en lekkasje, tette vannløp, skal gjøre en modernisering eller kanskje trenger en reparasjon – Rørleggervakta AS utfører jobben for deg.

Vi er her for deg og tilbyr rørleggertjenester du vil sette stor pris på. Du kan nå oss døgnet rundt på:

Telefon: 23 12 65 50
E-post: post@roerleggervakta.no

Du kan selvsagt også besøke oss i våre lokaler i Tvetenveien 164, Oslo. I tillegg har vi nå også en avdeling i Drammen som kan nås på telefon 41 43 12 47. Har du behov for 24-timers rørleggertjeneste? Les mer her eller ring oss øyeblikkelig.

Våre åpningstider er hverdager mellom 07.30 – 15.30 for vanlige henvendelser om rørleggertjenester og pris, og 09:00 – 15:30 for administrative henvendelser. Etter klokken 16.00 og på helligdager er det rørleggere tilgjengelig på vakt for nødutrykning.

Vi gjør oppmerksom på at fakturert tid inkluderer: vår reisetid til og fra kunde, nødvendig tid til uttak og retur av materialer og verktøy, samt rengjøring av utstyr og verktøy. Materiale som benyttes fra vår servicebil må erstattes av rørleggeren, noe som også inngår i totaltiden. Vi kan også være behjelpelige med å skaffe murer/ flislegger, snekker, elektriker og graver.