Rørleggervakt OsloDag og natt siden 1977 har Rørleggervakta AS utført små og store oppdrag i hele Oslo og omegn. Vi er stolte av å kunne levere profesjonell og god service basert på kvalitet og fagkunnskap. Vi er medlem av Rørentreprenørene Norge og Rørkjøp, og innehar også ansvarsrett. Skulle du stå midt i en krisesituasjon, kan du ta kontakt med oss uansett tid på døgnet takket vøre vår rørleggervakt i Oslo og omegn.

Rørleggervakt i Oslo og omegn

Gjennom oss vil du kunne få utført alle typer rørleggeroppdrag til konkurransedyktige priser. Ingen jobb er for liten, få er for store. Vi vet at behovet for en rørlegger kan oppstå på kort varsel, enten det gjelder lekkasjer, tette rør, tett avløp, høytrykksspyling eller frosne vannløp. Vår kunnskap og erfaring er din trygghet. Vi er din rørlegger i Oslo og Akershus!

Rørleggerbehov om natten?

Rørleggervakta AS er tilgjengelig 24 timer i døgnet for å kunne være behjelpelig akkurat når du trenger oss mest. Responstid avhenger av pågang, taksten er høyere enn ved vanlig arbeidstid og det ytes først og fremst nødhjelp. Våre servicebiler er klare til å rykke ut på kort varsel for rørleggertjenester i Oslo, Akershus og Drammen.

Kontakt oss i dag

Ring vår rørleggervakt i Oslo og omegn 24 timer i døgnet på telefon 23 12 65 50. Vi er en pålitelig rørlegger som alltid kommer til avtalt tid og leverer tjenester av høy kvalitet. Velkommen som kunde!

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vi yter døgnservice for hendelser som krever øyeblikkelig assistanse. Det vil si rørleggerbehov som ikke kan vente til vi åpner kontoret vårt igjen neste dag. Eksempler på dette er sprukne rør, tett toalett som renner over og lekkasje. Med andre ord, behov som vil kunne få store økonomiske og/eller helsemessige konsekvenser dersom de ikke tas tak i så fort som mulig.

Vår rørleggervakt for Oslo og omegn gjelder etter klokken 15.30 på hverdager, lørdager, søndager, samt helligdager – hele døgnet. Responstid avhenger av pågang, og taksten er høyere enn ved utførelse av oppdrag i vanlig arbeidstid. Mindre skader kan repareres på vakten, men blir ikke jobben ferdigstilt der og da fortsetter vi oppdraget på nærmeste vanlige arbeidsdag eller etter avtale. Ta kontakt med oss om du skulle være i tvil om du trenger nødutrykning eller om det kan vente til neste dag.

For generelle henvendelser om rørleggertjenester og utførelse av oppdrag, er våre åpningstider på hverdager mellom 07.30 – 15.30. Administrative henvendelser, enten det gjelder faktura, priser og lignende, gjøres mellom 09.00 – 15.30 på ukedager. Etter klokken 15:30 på hverdager, i helger og på alle helligdager er vi tilgjengelig på vakt for nødutrykning gjennom vår rørleggervakt for Oslo og omegn.