Rørleggervakt Oslo

Dag og natt siden 1977 har Rørleggervakta utført små og store oppdrag i hele Oslo og omegn. Vi er stolte av å kunne levere profesjonell og god service basert på kvalitet og fagkunnskap.
Vi er medlem av Rørentreprenørene Norge og Rørkjøp, og innehar også ansvarsrett. Skulle du stå midt i en krisesituasjon, kan du ta kontakt med oss uansett tid på døgnet takket være vår døgnåpne rørleggervakt.

Hva utføres ved utrykning?

Vi vet at behovet for en rørlegger kan oppstå på kort varsel, og tilbyr derfor utrykning gjennom vår rørleggervakt. Noen eksempler på det vi kan bistå med er:

  • Lekkasjer
  • Tette rør
  • Tett avløp
  • Høytrykksspyling
  • Frosne vannløp.

Vår kunnskap og erfaring er din trygghet, og vi bistår gjerne som din rørlegger i Oslo og Akershus. Gjennom oss vil du kunne få utført alle typer rørleggeroppdrag til konkurransedyktige priser. Ingen jobb er for liten, få er for store.

Rørleggerbehov om natten?

For å kunne være behjelpelig akkurat når du trenger oss mest, har Rørleggervakta et døgnåpent tjenestetilbud. Hva betyr det? Vi er tilgjengelige 24 timer i døgnet – også om natten.
Våre servicebiler er klare til å rykke ut på kort varsel for rørleggertjenester i Oslo, Akershus og Drammen. Merk samtidig at responstid avhenger av pågang.

Pris på rørleggervakt i Oslo

Taksten ved nødutrykning vil være høyere enn ved vanlig arbeidstid, da dette utføres på tidspunkt hvor det vanligvis ikke holdes åpent. Det ytes altså først og fremst nødhjelp. Du vil uansett spare penger på rørleggerarbeid som utføres under slike oppdrag, da det å vente ofte vil ha svært omfattende økonomiske konsekvenser.

Kontakt oss i dag for rørleggervakt (Oslo-området)

Ring vår rørleggervakt i Oslo og omegn 24 timer i døgnet på telefon 23 12 65 50. Vi er en pålitelig rørlegger som alltid kommer til avtalt tid og leverer tjenester av høy kvalitet.

Usikker på om oppdraget haster nok? Ta kontakt med oss om du skulle være i tvil om du trenger nødutrykning eller om det kan vente til neste dag. Sammen finner vi ut av det.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vi yter døgnservice for hendelser som krever øyeblikkelig assistanse. Det vil si rørleggerbehov som ikke kan vente til vi åpner kontoret vårt igjen neste dag.
Eksempler på dette er sprukne rør, tett toalett som renner over og lekkasje. Med andre ord, behov som vil kunne få store økonomiske og/eller helsemessige konsekvenser dersom de ikke tas tak i så fort som mulig.

Vår rørleggervakt for Oslo og omegn gjelder etter klokken 15.30 på hverdager, lørdager, søndager, samt helligdager – hele døgnet. Responstid avhenger av pågang, og taksten er høyere enn ved utførelse av oppdrag i vanlig arbeidstid.
Mindre skader kan repareres på vakten, men blir ikke jobben ferdigstilt der og da fortsetter vi oppdraget på nærmeste vanlige arbeidsdag eller etter avtale.

For generelle henvendelser om rørleggertjenester og utførelse av oppdrag, er våre åpningstider på hverdager mellom 07.30 – 15.30. Administrative henvendelser, enten det gjelder faktura, priser og lignende, gjøres mellom 09.00 – 15.30 på ukedager.

Etter klokken 15:30 på hverdager, i helger og på alle helligdager er vi tilgjengelig på vakt for nødutrykning gjennom vår rørleggervakt for Oslo og omegn.