Hvordan spare penger på rørleggerarbeid

Et rørleggeroppdrag kan være stort, lite, kreve flere timer enn planlagt eller utføres raskere enn antatt. Det er samtidig ingen hemmelighet at det fort kan bli kostbart, og mange er opptatt av hvordan best spare penger på rørleggerarbeid.

Spare penger på rørleggerarbeid med vedlikehold

Det er enkelte ting du kan gjøre selv, som rett og slett regnes som vedlikehold. Du kan:

  • Rense og/eller bytte ut dusjhodet
  • Åpne tette rør der du for eksempel kan benytte Plumbo
  • Utføre forberedelser, for eksempel ved å grave opp grøft der du skal legge vannrør
  • Koble til vaskemaskin
  • Bytte ut badekaret med dusj(kabinett)

Du kan også spare penger på reparasjonsarbeid ved å rense vannlås og sluk med jevne mellomrom i egen bolig. Vårt beste sparetips er å gjøre dette 3-4 ganger i løpet av et år.

Spare til prosjektet

Når du vet at du har et større prosjekt du ønsker å gjennomføre, er sparing gull. Ved å sette av at fast beløp hver måned, får du råd til litt ekstra. Ved å for eksempel spare i fond, kan du få god avkastning på sparepengene i løpet av en måned, eller noen år. Det er en fin måte å spare på når du ikke trenger å ta ut pengene med det første.

I mellomtiden gjør du lurt i å planlegge oppussingen. Du kan tjene flere tusen kroner på smarte valg og enkle tips fra fagfolk og andre som har pusset opp før. Hent inn tilbud fra flere fagfolk, og unngå høyere priser enn nødvendig. Skal du kjøpe baderomsmøbler? Planlegg innkjøpet som best du kan, og handle når det er kampanjer og tilbud.

Oppdrag for en fagperson

Tett do, frosne vannrør eller kanskje en vannlekkasje? Det kan være fristende å gjøre jobben selv for å spare penger, men prisen du betaler kan fort bli mye høyere enn pengene ‘spart’. I flere tilfeller er det også lovpålagt at arbeidet utføres av håndverkere.

Rørleggerbehovet kan altså ofte være være mer omfattende enn det enkle du kan utføre selv. Da er det godt å ha en erfaren og serviceorientert tilbyder i bakhånden, som mesterbedriften Rørleggervakta.

Unngå slett arbeid

Det er også heller ingen hemmelighet at hastverk er lastverk, og når det kommer til rørleggerarbeid er det mye penger å spare på å gjøre jobben skikkelig første gang. Det enkleste grepet du selv kan gjøre for sikre dette – enten det gjelder å pusse opp bad, Oslo som omegn, eller mindre vedlikeholdsoppdrag – er å kvalitetsikre fagpersonene du ansetter.

Kontakt Rørleggervakta

Dersom du er usikker på om det er en konkret rørleggerjobb du kan gjøre selv – spør en av de dyktige rørleggerne hos oss. Les mer om våre tjenester her på nettsiden eller kontakt oss på telefon 231 26 550.

Er behovet akutt, er det godt å vite at vi har døgåpen tjenesteytelse. Pris på vår rørleggervakt (Oslo og ellers) kan variere noe, og du gjør lurt i å be om et prisoverslag før jobben startes.