TV kontroll

Det er ikke alltid slik at en høytrykkstaking er rett behandling av tette rør. Ved stadig tilbakekomst av tette rør kan en TV-inspeksjon av rør, ofte bare kalt TV-kontroll, være best egnet metode.

Hva vi kan avdekke

Ved en TV-kontroll kan det blant annet avdekkes avleiringer, gjenstander som sitter fast, synlige pakninger, feil og ujevnheter i rørene med mer. Ved å utføre en TV-inspesjon av avløpsrør kan vi gi spesifikke anbefalinger for eventuell utbedring. En slik rørinspeksjon avdekker også driftsmessige svakheter og feil.

Hvordan det foregår

For å kunne utføre en kontroll føres et kamera inn i avløpsrør slik at vi kan inspisere disse innvendig. Dette er med andre ord en kamerainspeksjon. Vi utfører vanligvis dette for rør med diameter på 75 millimeter og oppover, men ved mindre rør med minstemål på 32 millimeter kan dette spesialbestilles.

Ta kontakt i dag

Rørleggervakta AS har mer enn 40 års bransjeerfaring. Vi er i tillegg en mesterbedrift med døgnservice i Oslo og omegn. Skulle du ha behov for TV-inspeksjon av rør eller spørsmål omkring dette? Ta gjerne kontakt med oss på telefon 23 12 65 50, så kan vi sammen finne ut av hva du har behov for.