Rørleggervakt FolloSkulle du stå midt i en rørleggerkrise? Fortvil ikke. Vi tilbyr rørleggervakt i Follo, slik at du får den hjelpen du trenger nøyaktig når du trenger den mest. Du kan ringe oss 24 timer i døgnet, uansett hvilken dag det måtte være.

Rørleggervakt gjelder etter klokken 15.30 på hverdager, hele helgen, samt helligdager. Vi tar imot hasteoppdrag gjennom vakttelefonen helt fram til våre ordinære åpningstider. Du kan selvsagt også ringe oss ved nødsituasjoner som oppstår før kl 15:30 på hverdager.

Hva rørleggervakt innebærer

Se for deg at det er sent på kvelden og du står på badet. Plutselig begynner toalettet å flomme over og det er umulig å få stanset vannmengden som fyller badegulvet. Det vil være vanskelig for deg å vente til neste arbeidsdag med å få fikset dette problemet. Ikke bare ville det kunne ført til store skader på boligen, men det ville også kunne blitt en svært kostbar affære. Det finnes en rekke andre eksempler, som lekkasjer, sprukne rør og ødelagte kraner. I slike tilfeller, kan du ringe vår rørleggervakt i Follo for øyeblikkelig assistanse.

Alt du trenger å gjøre er å ringe oss på telefon 23 12 65 50 og forklare situasjonen din. Våre servicebiler kan være på plass innen kort tid, men nøyaktig responstid avhenger av pågang. Vi tar selvsagt hasteoppdrag i hele Follo / Follo-regionen.

Ring vår rørleggervakt i Follo

Du kan ta kontakt ved å ringe oss på telefon 23 12 65 50 til alle døgnets tider. Det spiller ikke noen rolle om det er på kvelden, natten, på en søndag eller en helligdag. Vår vakttelefon er alltid åpen!

Husk at vår rørleggervakt er primært ment for nødutrykning. Mindre skader kan potensielt repareres på vakten, men blir ikke jobben ferdigstilt der og da vil vi fortsette oppdraget på nærmeste ordinære arbeidsdag eller etter avtale.

Bor du i Asker, Oslo, Bærum, Drammen eller Lørenskog kan du også ringe oss.

Skulle du være på utkikk etter andre rørleggertjenester som ikke haster? Du kan finne alle våre rørleggertjenester her. Vi tar oppdrag i Oslo og omegn.