Rørleggervakt LørenskogSkulle du ha behov for rørleggervakt i Lørenskog, er vi alltid parate til å hjelpe deg. Med lang erfaring og dyktige medarbeidere, er vi en bedrift du virkelig kan stole på. Vi er en mesterbedrift som er medlem av Norske Rørleggerbedrifters Landsforening og Rørkjøp, og innehar også ansvarsrett. Om du skulle lure på hva det innebærer å være en mesterbedrift, les mer her.

Hvorfor vi tilbyr rørleggervakt

Det er ikke mulig å planlegge en rørleggerkrise, og det er ofte typisk at slike oppstår når det meste i samfunnet har stengt. Rørleggerrelaterte kriser kan være spesielt kritiske, ettersom de kan føre til store skader på boligen og i verste tilfeller til personskade. Det kan bli en uhyre kostbar affære, og det er derfor viktig å ta tak i problemet før det eskalerer.

Vår rørleggervakt er primært ment for nødutrykning. Mindre skader kan potensielt repareres på vakten, men blir ikke jobben ferdigstilt der og da vil vi fortsette oppdraget på nærmeste ordinære arbeidsdag eller etter avtale.

Hva rørleggervakt innebærer

Har du et rørleggerbehov som trenger øyeblikkelig assistanse, kan du ringe vår rørleggervakt i Lørenskog. Tjenesten tilbys 24 timer i døgnet, slik at du alltid er sikret hjelp uansett når på døgnet uhellet skulle være ute. Du kan ringe oss på hverdager, i helger og på helligdager. Det spiller ingen rolle om du trenger assistanse på kvelden, natten eller i de tidlige morgentimer – vi plukker opp telefonen og bistår deg.

Alt du trenger å gjøre er å ringe vår rørleggervakt i Lørenskog på telefon 23 12 65 50 og forklare situasjonen din. Våre servicebiler kan være på plass innen kort tid, men nøyaktig responstid avhenger av pågang.

Ring vår rørleggervakt i Lørenskog

Du kan ta kontakt ved å ringe oss på telefon 23 12 65 50 til alle døgnets tider. Det spiller ikke noen rolle om det er på kvelden, natten, på en søndag eller en helligdag. Vår vakttelefon er alltid åpen!

Skulle du være på utkikk etter andre rørleggertjenester som ikke haster? Du kan finne alle våre rørleggertjenester her.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Nei, absolutt ikke. Vi opererer i hele Oslo og omegn, og har derfor mulighet til også å rykke ut ved kriser i Asker, Oslo, Bærum, Follo og Drammen. Du benytter det samme telefonnummeret – 23 12 65 50 – og kan selvsagt ringe når som helst på døgnet.

For generelle henvendelser om rørleggertjenester og utførelse av oppdrag, er våre åpningstider på hverdager mellom 07.30 – 15.30. Administrative henvendelser, enten det gjelder faktura, priser og lignende, gjøres mellom 09.00 – 15.30 på ukedager. Det er etter klokken 15:30 på hverdager, i helger og på alle helligdager vår rørleggervakt åpnes, men vi vil fortsatt kunne rykke ut øyeblikkelig i vanlig åpningstid også.