HøytrykksspylingHøytrykkstaking, eller høytrykksspyling som vi gjerne også kaller det, utføres når avløpsrør for vann og kloakk tetter seg.

Hva er høytrykksspyling?

Som navnet tilsier er høytrykksspyling en måte å åpne et tett rør på ved bruk av vann under høyt trykk. Takket være den enorme kraften som oppstår, vil vannstrålen kunne løsne opp det som blokkerer rørene eller avløpet i hjemmet ditt. I noen tilfeller hvor du har bestilt rørinspeksjon med kamera, vil det også kunne være nødvendig med høytrykksspyling i forkant.

Hva er tegn på at rørene er tette?

Dersom du opplever at vannet ikke vil renne ned i sluket, rørene lager klukkelyder eller kloakk flyter opp, kan det være tegn på at du trenger rørleggerassistanse.

Tette avløpsrør for vann og kloakk kan oppstå i alt fra villaer, boligblokker, bygårder og lignende, samt i stående opplegg mellom etasjene. Mindre avløpsrør inne i leiligheter, slik som for eksempel benkeavløp og sluk, spyles sjelden med mindre det er spesielle omstendigheter som tilsier at dette er nødvendig.

Kontakt oss for assistanse

Høytrykksspyling er den mest effektive, og samtidig gjerne den mest skånsomme, måten å åpne ulike typer rør på. Våre dyktige rørleggere har lang erfaring med høytrykkstaking av tette avløpsrør, og vil sørge for at jobben utføres på en effektiv og kvalitetssikret måte.

Kontakt oss i dag på telefon 23 12 65 50 eller send en e-post til post@roerleggervakta.no. Skulle det være en nødssituasjon, kan du ringe samme nummer for å komme i kontakt med vår vakttelefon. Rørleggervakta AS har servicebil tilgjengelig 2

 

4 timer i døgnet i Oslo og omegn, som gjør av vi kan være raskt tilstede dersom uhellet skulle være er ute. Responstid avhenger av pågang.

Vi åpner tette avløp – ring oss i dag!