Rørleggervakt AskerEt uhell kan ikke planlegges, og når toalettet tetter seg, avløpet stopper opp eller et rør sprekker er man gjerne avhengig av øyeblikkelig hjelp for å hindre større skader. Da er det godt å vite at rørlegger er tilgjengelig 24 timer i døgnet, syv dager i uka. Har du en nødssituasjon, vil vi gjennom vår rørleggervakt for Asker, Oslo, Bærum, Follo, Drammen og Lørenskog komme deg til unnsetning uansett tid på døgnet.

Hva vi tilbyr gjennom vår rørleggervakt

Rørleggervakta AS har mer enn 40 års erfaring, dyktige rørleggere som kan faget sitt og konkurransedyktige priser. Vi rykker vi ut til alle døgnets tider med fagfolk med lang erfaring.

Eksempler på nødssituasjoner vil blant annet kunne være:

  • Tette rør og avløp som fører til at toalettet renner over
  • Lekkasje
  • Sprukne rør

Kontakter du oss når uhellet er ute, er du sikret god og punktlig service. Vår rørleggervakt i Asker er på plass før du vet ordet av det!

Vakttelefonens åpningstider

Rørleggervakt gjelder etter klokken 15.30 på hverdager, hele helgen, samt helligdager. Vi tar imot hasteoppdrag gjennom vakttelefonen helt fram til våre ordinære åpningstider. Du kan selvsagt også ringe oss ved nødsituasjoner som oppstår før kl 15:30 på hverdager.

Responstid avhenger av pågang og vært obs på at taksten er høyere enn for oppdrag utført i vanlig arbeidstid. Husk også at det ytes først og fremst nødhjelp. Mindre skader kan repareres på vakten, men blir ikke jobben ferdigstilt der og da fortsetter vi oppdraget på nærmeste vanlige arbeidsdag eller etter avtale.

Ring vår rørleggervakt i Asker, Oslo og omegn

Ta kontakt om du skulle ønske mer informasjon eller ring 23 12 65 50 for å bestille rørlegger for nødutrykning.

Haster det for deg – så haster det for oss!