Rørleggervakt BærumDet er så å si umulig å forutse ulykker og uhell, og det er ikke sjelden at disse oppstår utenom vanlige åpningstider. Rørleggerrelaterte kriser er spesielt kritiske, ettersom de kan føre til store skader på boligen og i verste tilfeller til personskade. Det kan bli en uhyre kostbar affære, og det er derfor viktig å ta tak i problemet før det eskalerer. Vi tilbyr derfor rørleggervakt i Bærum, slik at du kan nå oss 24 timer i døgnet. Det spiller ingen rolle om deg er midt på natten, helg, helligdag eller fellesferie. Du når oss når som helst!

Hva rørleggervakt innebærer

Vi vet at behovet for en rørlegger kan oppstå på kort varsel, enten det gjelder lekkasjer, tette rør, tett avløp, høytrykksspyling eller frosne vannløp. Rørleggervakta AS er derfor tilgjengelig 24 timer i døgnet for å kunne være behjelpelig akkurat når du trenger oss mest.

Alt du trenger å gjøre er å ringe vår rørleggervakt i Bærum på telefon 23 12 65 50 og forklare situasjonen som har oppstått. Våre servicebiler kan være på plass innen kort tid, men nøyaktig responstid vil være avhengig av pågang.

Merk at taksten vil være noe høyere enn ved vanlig arbeidstid, og det ytes først og fremst nødhjelp. Mindre skader kan potensielt repareres under døgnvakten, men blir ikke jobben ferdigstilt der og da vil vi fortsette oppdraget på nærmeste ordinære arbeidsdag eller etter avtale.

Ring vår rørleggervakt i Bærum

Du kan ta kontakt ved å ringe oss på telefon 23 12 65 50 til alle døgnets tider. Skulle du være usikker på om situasjonen er akutt nok til å defineres som et nødstilfelle? Ring oss, så vurderer vår vakthavende rørlegger dette for deg. Vår vakttelefon er alltid åpen!

Bor du i Asker, Oslo, Follo, Drammen eller Lørenskog kan du også ringe oss, ettersom vi ikke kun tilbyr våre tjenester i Bærum.

Skulle du være på utkikk etter andre rørleggertjenester som ikke haster? Du kan finne alle våre rørleggertjenester her.