RørleggerserviceHar du behov for vedlikehold og/eller rørleggerservice og bor i Oslo og omegn? Vi i Rørleggervakta AS har lang erfaring med vedlikehold av rørsystemer i Osloregionen. Vi kan bistå om du skulle ha behov for rørleggerservice, vedlikehold, montering og utskifting.

Vår rørleggerservice

Vi kan blant annet assistere med:

  • vann og avløp
  • sluk
  • armatur
  • kraner og utstyr
  • vedlikehold av fyringsanlegg og beredere
  • staking og høytrykksspyling av rør
  • kontroll av dreneringskummer

Har du behov utover dette, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss.

Serviceavtaler

Vi ønsker å gjøre det enkelt for våre kunder, og opererer derfor med faste priser for enkelte av tjeneste våre. Er du del av et borettslag, en bedrift eller er gårdseier? Vi kan gjøre hverdagen enda enklere for deg med våre konkurransedyktige serviceavtaler for vedlikehold i Oslo og omegn.

Kontakt oss i dag

Ta kontakt med Rørleggervakta AS i dag på telefon 23 12 65 50 for en uforpliktende prat om rørleggerservice vi tilbyr. Sammen finner vi den beste løsningen for deg!

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vår ordinære åpningstid er mandag til fredag fra klokken 07:30 til 15:30. Dersom du skulle ha administrative spørsmål tilknyttet blant annet faktura og priser, kan du ringe oss mellom 09:00 – 15:30. Etter klokken 15:30 på hverdager, i helger og på helligdager tilbyr vi kun øyeblikkelig hjelp via vår vakttelefon.

Vi kan absolutt trå til om du skulle planlegge eller være midt i oppussing av badet. Det spiller ingen rolle om det er snakk om en liten oppgradering eller totalrenovering. Det vil nok i slike tilfeller være mer en nok av behov for rørleggerservice, og vi oppfordrer deg til å ta kontakt for en uforpliktende samtale om hva du ser for deg. Du kan også lese mer her om hvordan vi kan være behjelpelige ved modernisering.

Du kan i tillegg finne et stort utvalg av baderomsprodukter og løsninger i nettbutikken vår. Utforsk sortimentet her.