Hensyn å ta når du skal velge riktig rørlegger

Rørleggeroppdrag kan bli kostbare, det er ingen hemmelighet. Det vil naturligvis avhenge av hva du skal ha gjort, og hvor stor jobben er. Det er et par ting du kan forberede slik at du får den informasjonen du trenger både før, underveis og etter jobben. Noen tips på veien:

  1. Skriv ned hva du trenger, samt en tidsramme for arbeidet

    En detaljert beskrivelse av hvilket arbeid du vil ha utført sparer både deg og rørleggeren for misforståelser. Legg gjerne ved bilder av hva du ser for deg, og målene på området. Da er det tydelig for deg så vel som rørleggeren hva den opprinnelige forventingen var.

  2. Undersøk referanser etter at du har hentet inn flere tilbud

    Det kan være lurt å hente inn tilbud fra flere aktører, da kan du sammenligne og velge en rørlegger som passer deg. Dette er også en god anledning til å hente inn konkretet pristilbud, og gå over forutsette så vel som uforutsette kostnader. Be gjerne om skriftlige tilbud, så blir det ingen misforståelser. Undersøk så referanser, og sjekk at selskapet har de nødvendige autorisasjoner.

  3. Bruk tid, og ha papirene i orden

    Det er alfa og omega å ha alt av papir i orden når du får utført rørleggerarbeid. Mangel på dette kan påvirke forsikring og eventuelt fremtidig salg av bolig. Skriv kontakt med rørlegger, som inneholder detaljer slik som når jobben startet, sluttdato, hva som faktisk skal utføres og pris. Dette er en trygghet for deg såvel som rørleggeren.

Rørleggervakta AS

Vi er din lokale rørlegger, som også tilbyr døgnservice. Vi holder til i Oslo – rørlegger stiller på oppdrag i Oslo så vel som omegn. Bedriften ble etablert i 1977, og vår kompetanse strekker seg over flere generasjoner. Ta kontakt med oss på telefon 23 12 65 50 for tidligere referanser, erfaringer og en hyggelig prat.