Lekkasje – når det haster å få tak i fagfolkSe for deg at det er ettermiddag, barna er hentet fra barnehagen og middagen er straks på bordet. Freden er endelig i ferd med å senke seg. Før du vet ordet av det, står vannspruten plutselig fra et lekk rør i vasken og stoppekranen ikke er å oppdrive. Hva gjør du så? Fortvil ikke, Rørleggervakta er her for deg!

Rørleggervakta kommer til unnsetning

Lekkasjer kan bli en kostbar affære, spesielt om vannet får anledning til å gjøre skade på materialer og bygg. Dersom det er behov for utrykning på kort varsel, kan vi betrygge deg med at vi alltid har parat en vakthavende rørlegger. Oslo er heldigvis en by der det går relativt raskt å komme seg fra sted til sted, slik at kunden med litt veiledning kan benytte stoppekrana mens man venter på hjelp. Vi ved Rørleggervakta tar samtidig alltid hensyn og vil forsøke å utføre det mest nødvendige av arbeid innenfor vanlig arbeidstid, slik at det ikke skal bli for kostbart for kunden. Dette tilpasser vi alltid etter oppdrag.

Husk forebyggende tiltak

Rørleggervakta består av dyktige rørleggere som har vært borte i mange forskjellige typer oppdrag og problemstillinger. Det finnes samtidig også enkle grep du kan ta hjemme for å unngå akutte rørproblemer:

  • Sørg for at overganger til vaskemaskin og annet utsyr er i orden. Dersom du oppdager at det drypper kan det være kostnadseffektivt å reparere skaden før den forverres.
  • Pass på at du har god nok varme på i rom med vannrør om vinteren, slik at rørene ikke fryser.
  • Vær alltid forsiktig når du spikrer i veggen, og unngå alle støt mot åpne rør.
  • Plasser ikke ringer rett på servantkanten når du skal vaske hendene – det kan raskt bli en dyr affære å få tak i ringen igjen dersom den begir seg ned i sluket.

Skulle uhellet være ute når det passer minst, står vi i Rørleggervakta klare til å hjelpe deg med å minimere skaden. Vi er her for deg når du trenger oss!