Når rørene tettes – rørleggervakt på 1-2-3

Det er avløp- og kloakksystemet som fører vann og avfall vekk fra huset. Som huseier slipper du heldigvis å ofre dette særlig mange tanker – helt til det plutselig ikke fungerer slik som det pleier. Noen ganger er det nødvendig med en rensing av systemet for å sikre at alt er på stell, og da er en rørlegger nødvendig. Noen ganger kan det riktignok være tilstrekkelig å gjøre en rens av sluk og rør, men noen ganger må det sterkere skyts til for å få jobben gjort.

Årsaken til tette rør – og forebygging

Tette rør kan skyldes fett, hårrester og andre fremmedelementer som finner vei ned i rørene. Over tid bygger dette seg opp, og du vil kanskje merke at vannet renner saktere og saktere. Noe kan du gjøre selv for å unngå at rør tettes. Bruk et sluk som fanger opp hår og de største såperestene, og sørg for å tømme dette jevnlig. Du kan også forsøke en avløpspumpe, som er en skånsom måte å rense avløp på. Sørg for at du fyller godt med vann, så det ikke kommer noe luft ned i avløpet.

Ansett en profesjonell til jobben

Rørleggervakta er din rørlegger, Oslo som omegn, og vi har utstyret, erfaringen og ekspertisen som trengs for å identifisere og løse problemene du opplever. Bruker du en rørlegger unngår du å påføre skader på rørene, noe som kan skje om du forsøker å ta saken i egne hender. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat, så kan du få råd og veiledning for å se om eller når det er lurt å hyre en rørlegger. Trøbbel med avløp og rør tar samtidig sjeldent hensyn til kontortid og helligdager. Dette er noe vi er klar over, og tilbyr derfor døgnservice om krisen skulle slå til etter arbeidstid.