Oppussing og renovering av kjøkkenrommet

Kjøkkenet er et rom hvor mange tilbringer mye tid. Det er også et rom der det er godt å ha praktiske, smarte løsninger som gjør at tiden du bruker der maksimeres best mulig. Rørleggeren kan bidra med en rekke forskjellige oppgaver på kjøkkenet, alt fra det å koble til en oppvaskmaskin, bytte ut en kjøkkenkran eller utføre helrenovering av hele kjøkkenet. Skal du foreta store endringer på kjøkkenet, eller kanskje bygge nytt, kan du trenge hjelp med alt fra alt til omlegging av avløp og vann til plantegninger og hvordan best unytte den plassen du har.

Montering av nytt kjøkken

Når du har bestilt ny kjøkkeninnredning er det mye du kan ordne selv. Selv om du setter sammen møblementet selv, er det sterkt anbefalt at du kontakter en rørlegger som kan ta seg av alt av vanntilkoblingsløsninger og vannkoblinger. En feilkobling kan føre til vannskader på huset ditt, og dersom du ikke har papirene i orden står du i fare for at en skade ikke dekkes av forsikringen.

Nøkkelen ligger i planleggingen

Planlegger du renovering av kjøkken i Oslo? Rørlegger er en viktig del av planleggingsfasen, og kan spare deg for tid, krefter og penger i det lange løp. Det kan være aktuelt med en undersøkelse av tilstanden til rørene på kjøkkenet, og kanskje er det noen rør det vil lønne seg å flytte for å maksimere plassutnyttelsen. Kjøkkenet er også et utsatt rom for vannskader, og en vannstopper kan derfor være en god investering.

Vi hjelper deg å oppnå drømmen

Som mesterbedrift er Rørleggervakta AS er trygt valg. Vi utfører alle typer rørleggeroppdrag, og har lang fartstid i bransjen. Vi tilbyr i tillegg døgnservice. Du får med andre ord tak i oss døgnet rundt, slik at du får akutt hjelp når uhellet først er ute. Ring oss på telefon 23 12 65 50.