Rørleggervakt – når hvert sekund teller

En rørlegger utfører en rekke ulike tjenester tilknyttet installering, vedlikehold og reparasjon av rør. Vi i Rørleggervakta vet at behovet for vår assistanse ofte oppstår akutt, nettopp fordi de fleste ikke ser for seg trøbbel med vanntilgangen. Når du opplever at du ikke har kontroll over en situasjon som omfatter vann i eget hjem, er det ikke slik at du bare kan skyve det til siden. Vann som lekker kan føre til mugg, forråtnelse og ikke minst store kostnader for deg som huseier. Det er derfor viktig å ta tak i problemet med en gang det oppstår.

Den allsidige rørleggeren

En rørlegger skal være undersøkende og kjenne godt til hvordan rørsystemet i hus er satt sammen. Rørleggeren kjenner til de forskjellige komponentene i systemet, og en feilsøking vil derfor ofte være raskt unnagjort for å finne årsaken til problemene som har oppstått. Når du trenger en rørlegger, Oslo som omegn, på kort tid, kan du ringe Rørleggervakta. Du settes da over til en av våre dyktige fagfolk som er på vakt den dagen, kvelden eller natten. Uansett om problemet er på baderommet, kjøkkenet eller vaskerommet – vi hjelper deg, raskt.

Hvorfor velge Rørleggervakta

Velkommen til en mester- og lærebedrift som er opptatt av å ivareta kunden på best mulig måte. Du kan stole på at vi får jobben gjort når det haster som mest, uten unødig opphold og ekstratjenester du ikke trenger. Våre dyktige ansatte har bred erfaring, og er eksperter på alt av rørleggerarbeid som gjelder ditt hus eller din leilighet. Det at vi tilbyr døgnvakt betyr at du alltid får tak i oss, og vi er kun en rask telefonsamtale unna på 23 12 65 50. Rørleggervakten vil aldri utføre unødvendige tjenester som fører til ekstra kostnad, med mindre du selv ønsker mer enn det absolutt nødvendige utført på stedet.