Dusjkabinett For Ditt Bad

Ved gjennomføring av totalrenovering (bad med dusjmulighet), er det i dag mange som velger å dusje rett på baderomsfliser. Det er samtidig mange fordeler med å isteden velge et dusjkabinett, og det finnes et hav av ulike løsninger som kan tilpasses nettopp ditt baderom. Lurer du på hva som er beste dusjkabinett for hjemmet ditt?

Dusjkabinett – en smart løsning

Med et dusjkabinett forhindrer du at vannet treffer gulvet. Det lander isteden i et dusjkar før det ferdes videre ned i sluket. Du kan velge mellom forskjellige størrelser, som tar mer eller mindre plass på badet, alt etter behov.

Med et dusjkabinett blir det også mindre damp i rommet, fordi det kondenserer på veggene og enkelt kan tørkes bort med en nal. Du reduserer også vannsprut på veggene rundt dusjen. Dette sparer fuger og fliser, og kan redusere risiko for vannskader.

Modernisering og renovering

Når du vil modernisere ditt bad, kan det gjøre mye for uttrykket å bytte ut et gammelt dusjkabinett. I dag finnes det en rekke ulike løsninger, enten du ønsker klart klass, frost eller kanskje et glass med mønster.

Porsgrund Bad leverer en rekke forskjellige dusjkabinetter som kan være med på å løfte badet ditt, her er det nok å velge mellom av alternativer. En klassiker blant deres produkter er for eksempel showerama 10-5 dusjkabinett, som blant annet finnes med klart og frostet glass.

Velg detaljene selv

Med dagens moderne utvalg av utstyr kan du lett tilpasse dusjkabinettet til din drømmedusj. Kanskje ønsker du en dusj med regnfall, en enkel standarddusj eller kanskje en massasjestråle? Her er valgene like varierte som behovene er ulike.

Velg mellom krom, gull eller kanskje messing. Ønsker du råd og tips for hva som lønner seg for holdbarhet over tid kan det være greit å rådføre seg med rørleggeren – dette er fagfolk som har erfart hva som lønner seg økonomisk, estetisk og praktisk.

Enkel installasjon

Et dusjkabinett innebærer som oftest en enkel installasjonsjobb. De fleste kabinett leveres i tre deler: vegger, dør og bunn.

Du kan velge å ta for deg oppgave en selv, eller få jobben utført av en autorisert rørlegger. Oslo og omegn er områder hvor vi i Rørleggervakta tar oppdrag, og vi sørger for at jobben utføres raskt og rimelig. Vi tilbyr rørleggerservice på ditt allerede eksisterende bad, eller kan hjelpe deg med en eventuell totalrenovering.

Hjelp fra fagfolk

Skal du gjøre arbeid på rørene på badet, må du kontakte en rørlegger. Er du usikker på standarden, er det også lurt å forhøre seg med en profesjonell.

I mesterbedriften Rørleggervakta tilbyr vi allsidige rørleggertjenester, nettopp fordi vi har så bred erfaring og solid fagkompetanse. Du kan være trygg på at vi hjelper deg med å velge beste dusjkabinett for deg, samtidig som vi gjør forarbeidet på rør og sikrer at løsningen du velger varer lengst mulig.

Kontakt oss i dag for en hyggelig prat og gode råd på veien.