Fornyelse av baderom – enkelt eller luksuriøst

Et baderom som er gjennomført etter forskriftene, ser relativt tidløst ut og vil være i såpass god stand at det kan ta opp mot 30-40 år før oppussing trengs. På generell basis kan det være greit å vurdere en oppussing eller fornyelse av baderom etter 20 års tid.

Enkle, kostandsparende forandringer

Det er stor prisforskjell på det å fornye et bad, for eksempel ved å skifte ut et dusjkabinett eller en servant, sammenlignet med en totalrenovering.

Noen ganger kan det være tilstrekkelig å endre småtterier, alt fra fliser til interiør. Ved å skrifte for eksempel armatur eller baderomsmøbler, kan mange få den endringen de ønsker, uten store og kostbare prosesser.

Mye kan du også gjøre på egenhånd, men da er det alltid lurt å sjekke med en rørlegger på forhånd. På denne måten kan du unngå å gjøre feil som blir kostbare i lengden.

Når det enkle ikke er tilstrekkelig

Når badet i det nyinnkjøpte huset bærer preg av 70-tallets lykkelige baderomstrender, kan det være nødvendig ikke bare med en stiloppdatering, men også med en fornyelse eller utbytting av rørsystem.

Når du skal gjøre endringer på baderommet er det viktig at dokumentasjonen er på plass, og at det gjøres skikkelig. Rørleggeren bør ta bilder underveis i arbeidet, av alt fra skjøter til membran, koblinger, varmekabler og sluk.

Velg en lokal håndverker

Uansett om du planlegger å gjøre små endringer eller trenger en rørlegger som kan ta ansvar for en større renovering av ditt baderom – vi i Rørleggervakta kan hjelpe deg med rørlegger i Oslo.

Vi har mer enn 40 års fartstid i bransjen, og er en rørleggerbedrift med ansvarsrett. Som mesterbedrift kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Kontakt oss i dag på telefon 23 12 65 50 for en hyggelig prat og et uforpliktende tilbud.

Når uhellet er ute, kan du kontakte Rørleggervakta, din rørlegger i Oslo, på 23 12 65 50.
Vi kan også hjelpe om du har frosne vannrør, toalettet renner eller annet rørleggerrelatert. Ingen jobb er for liten, få for store.