Vær smart når du skal velge varmtvannsbereder

Har du kommet i den posisjon at du må bytte ut og velge varmtvannsbereder? En smart varmtvannsbereder er da et godt valg. Med denne kan du styre temperatur og når på døgnet du varmer opp vannet, og kan i tillegg motta støtte fra Enova. Et smart og miljøbevisst valg.

En viktig del av hjemmet

Varmtvannsberederen din sikrer at du har varmt vann til dusjen, til oppvasken og sørger for at det alltid er behagelig å vaske hendene. Så lenge den virker som den skal, og varmer opp vannet til den temperaturen du trenger, merker du lite til den.

Dersom den bestemmer seg for å streike – da merker du fort hvor viktig den faktisk er. Å gå til innkjøp av en ny bereder er kanskje på tide. Om du er i ferd med en totalrenovering (bad og baderom) eller kun en modernisering, kan det også være lurt å vurdere å bytte ut varmtvannsberederen.

Tenk på størrelse når du skal velge varmtvannsbereder

En ny varmtvannsbereder vil kunne redusere kostnader til strøm, fordi en gammel versjon ofte er lite energieffektiv.

Kanskje trenger du også å revurdere størrelsen på varmtvannsberederen, spesielt om du i dag har en bereder på 200 til 250 liter. Dersom det stadig er tomt for varmt vann kan det være lurt å velge en større modell, for eksempel en 300 liter varmtvannsbereder. Velg riktig versjon, så slipper du kalde dusjer og er sikret varmt vann til alt i huset.

Husk også at det er lurt å skifte ut nåværende bereder før den begynner å lekke – og derav også kan forårsake vannskade i hjemmet ditt.

Smart løsning

En smart varmtvannsbereder varmer opp vannet like raskt som et tradisjonelt, standard alternativ. Det som er en ekstra fordel og bonus er at den bruker mindre energi på oppvarmingsjobben. Det innebærer at dette valget sparer deg penger på oppvarming. Hvem ønsker vel ikke en litt lavere regning?

En mindre varmtvannsbereder bruker naturlig nok mindre energi på oppvarming enn en større, men her vil størrelse avhenge av hvor mange som er i husholdningen. Med et enkelt søknadsskjema kan du også søke om refusjon fra Enova, som gir støtte til energivennlige løsninger.

Pålitelig tilbyder

Når du vurderer oppussing, kjøkken eller bad, er det alltid en god ide å sørge for at alt utføres riktig. En pålitelig tilbyder av rørleggerservice vil være godt kjent med og utfører alle typer renovering og oppussing av bolig der du har behov for rørarbeid. Den tryggeste plasseringen av varmtvannsberederen er alltid i et rom med sluk, og her kan rørleggeren hjelpe deg med gode løsninger.

En rørlegger for alle behov

Vi hjelper deg med rørleggerjobben, stor som liten. Når du skal velge en bereder som passer ditt behov kan vi selvsagt også veilede deg.

Hva annet kan vi bistå med? Modernisering behøver ikke koste all verden, og oppgradering av rør er som regel alltid en god investering i en bolig. For å unngå frostskader på de kaldeste dagene i året, bør alle rom med rør også være godt isolerte. Vi tilbyr i tillegg døgnservice, fordi vi vet at behovet for rørlegger ikke alltid følger åpningstidene.

Når du skal velge rørlegger til jobben, kan du være trygg på at vi i Rørleggervakta leverer rørleggertjenester av høyeste kvalitet. Ta kontakt med oss for en uforpliktende befaring, et pristilbud eller om du har spørsmål.